640 Serum Lift’Expert

110,00

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen.

Artikelnummer: maria-galland-640 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

83% LIFTING INDEX*

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen. De huid is onmiddellijk steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn geherdefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen. Tegelijkertijd bestrijdt het revolutionaire AGE CONTROLMG complex glycatie en oxidatie om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

* Testresultaten op basis van een gebruikerstest uitgevoerd met 50 personen (van 35 tot 65 jaar), geïnterviewd 10 minuten na één applicatie van 640 LIFT’EXPERT SÉRUM onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaten uitgedrukt in %; gemiddelde uit de individuele resultaten met betrekking tot een stevigere, strakkere en gladdere huid.,

Extra informatie

Merk

Maria Galland

Volume

30 mL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “640 Serum Lift’Expert” te beoordelen