Werkwijze

Huidanalyse

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats, inclusief uitgebreide huidanalyse. Daarnaast is het de bedoeling om elkaar te leren kennen en een duidelijk beeld te vormen van uw wensen en verwachtingen van de behandeling.

 

Hoe werkt het?

Tijdens het intakegesprek wordt er een grondige huidanalyse gemaakt met de Multi Skin Test Center, welke bestaat uit meetsondes die verschillende waardes van de huid kunnen vaststellen. Zo wordt er een meting gedaan van de hoeveelheid talg, vochtigheid, elasticiteit en pigmentatie in uw huid. Vervolgens wordt er met de VisioFace Quick camera een gezichtsfoto gemaakt met een hoge kwaliteitscamera die gebruik maakt van wit licht dioden. De foto’s kunnen vervolgens naast elkaar gelegd worden ter vergelijking.

Voor het beste resultaat is het gewenst om elk seizoen een nieuwe huidanalyse te maken om uw vooruitgang vast te leggen maar ook omdat uw huidbeeld continu verandert. Op basis van de resultaten van de huidanalyses wordt steeds een behandelplan opgesteld.

Ik nodig u graag uit om een gratis eerste huidanalyse met bijbehorend advies (t.w.v. 37,50) van mij te ontvangen.

 

We doen het samen

Asmaria Cosmedisch heeft als doel de beste resultaten te behalen voor uw huidkwaliteit, en dit mag u ook van ons verwachten. Maar naast de inspanningen van Asmaria Cosmedisch is het ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan. Ik zal u adviseren op het gebied van voeding en supplementen welke u thuis kunt gebruiken om zo samen tot de beste resultaten te komen.,