Asmaria Drenth

 

Asmaria Cosmedisch is de salon van Asmaria Drenth. Met hoogwaardige welnessbehandelingen help ik om uw huid weer gezond, jong en stralend te maken. Het eindresultaat is een energieke en frisse uitstraling, ongeacht uw leeftijd. U kunt bij Asmaria Cosmedisch terecht voor verscheidene behandelingen. U kunt altijd een kijkje nemen bij  ‘behandelingen’  voor een overzicht.

 

 

 

Wereld van verschil

De begrippen huidverzorging- en huidverbetering worden nog al eens in één adem genoemd. Dit is een misvatting, want de verschillen zijn enorm. Bij huidverzorging worden de huidfuncties in balans gebracht door het aanbrengen van de juiste verzorgende producten. Vaak ziet u na een paar behandelingen al uitstekende resultaat. Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, rosacea (eczeem), acne, pigmentvlekken en grove poriën worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. Bij huidverbetering worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positef worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

 

 

 

Streven naar het beste

De gemiddelde mens leeft tegenwoordig ongezonder dan 40 jaar geleden. Andere eetgewoontes, meer stress en een duidelijke toename van negatieve milieu-invloeden. Al deze factoren hebben een negatieve werking op de huid. Mede daarom is het aantal huidproblemen de laatste decennia ontzettend gestegen bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Mijn persoonlijke uitdaging is om de huid daarom te verbeteren. 

Asmaria Cosmedisch ondersteunt u in het verbeteren van uw huid waar een dagelijkse verzorging thuis niet toereikend is. Samen streven we naar het beste huidresultaat en optimale resultaten. Met behulp van onder meer actieve en hoog gedoseerde ingrediënten, vitaminecomplexen en moderne behandelingsmethoden. Huidverbetering is mijn passie, en daarom focust Asmaria Cosmedisch zich daarop.,