Vavin

Vavin huidverbeteringsproducten bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die het natuurlijk functioneren van de huid ondersteunen en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid. De krachtige werking van onze producten zorgen ervoor dat voor iedereen huidverbetering wordt gerealiseerd.

Vavin versterkt de huidconditie en maakt de verouderde- en probleemhuid weer GEZOND.

ZORGVULDIG SAMENGESTELDE PRODUCTEN DIE MET DE HUID MEEWERKEN

De Vavin producten kenmerken zich door een hoog percentage actieve werkstoffen waarvan de effectiviteit is aangetoond. Het draait om WAT DE HUID NODIG HEEFT.

Achtergronden
Het uitgangspunt van de VAVIN producten is dat zij de natuurlijke werking van de huid ondersteunen. Hiervoor worden bij de ontwikkeling van onze huidverbeteringsproducten vastgestelde basisprincipes door onze VAVIN deskundigen toegepast. Door op de hoogte te zijn van deze basisprincipes, kunt u beter begrijpen hoe onze producten werken en functioneren in de huid.

Basisprincipe VAVIN 1:
De werking van onze producten is gebaseerd op het reguleren van het proces van celvernieuwing zodat de vorming van nieuw gevormde cellen sneller verloopt.

Basisprincipe VAVIN 2:
De werking van onze producten is gebaseerd op het verbeteren van de weerstand van de huid waardoor schadelijke invloeden van bijvoorbeeld zonlicht en het optreden van bacteriële infecties worden tegengegaan.

Basisprincipe VAVIN 3:
De werking van onze producten berust op het in standhouden van de belangrijke barrièrefunctie van de huid.

Basisprincipe VAVIN 4:
De werking van onze producten berust op het intact houden van deze natuurlijke beschermlaag en het eventuele verlies hieraan te compenseren.

Basisprincipe VAVIN 5:
De werking van onze producten berust op voorkomen van de schade die door vrije radicalen in de huid worden teweeggebracht door het gebruik van anti-oxidanten (vrije radicalen vangers).

Basisprincipe VAVIN 6:
De werking van onze producten berust op het stimuleren van de collageenaanmaak en het beschermen tegen de afbraak van elastine- en collageenvezels door enzymen.

Basisprincipe VAVIN 7:
De werking van onze producten berust op het voorkomen van vochtverlies vanuit de dermis.

Basisprincipe VAVIN 8:
De werking van onze producten berust op het reduceren van rimpelvorming en egaliseren van aanwezige rimpels.

Op deze principes zijn ook de huidverbeteringsbehandelingen gebaseerd.


 • Basis behandeling – €61,50
  45 minuten
 • Basis behandeling met uitgebreide klassieke massage – €72,50
  60 minuten
 • Intensieve behandeling met diverse cocktails van pure ingrediënten die effectief worden in gemasseerd – €76,50
  60-75 minuten
 • Natural Face Lifting losse behandeling – €92,50
  75-90 minuten

,