Micro needling

Micro needling is een micro-chirurgische needling behandeling, waarbij met de dermaroller TM duizende microscopisch kleine, ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid worden gemaakt. U voelt hier niets van door de verdovende crème die vooraf wordt aangebracht.

Deze procedure zorgt dat de huid zichzelf gaat herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer dieper in de huid kunnen doordringen dan wanneer ze normaal worden aangebracht. Deze behandeling resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. De therapie zorgt voor een verbetering van de huidtextuur bij de volgende klachten.

  • Acné littekens
  • Atrofie littekens
  • Verouderde huid
  • Cellulitis
  • Zonbeschadigde huid
  • Rimpels en lijntjes
  • Striae en striemen

Full face: 250,00

Full face + hals + decolete: 500,0

Alleen hals en decolete: 250,00

Full face + hals: 350,00


Cellulitis

wordt doorgaans beschouwd als een aandoening die samenhangt met gewicht. Cellulitis is een aandoening waarbij gewicht en leeftijd geen rol spelen, een verschijnsel dat de uiterlijke vertoning van de huid verandert. Dit verschijnsel zorgt voor een gebobbelde uitstraling (ofsinaasappelhuid) op de heupen, de dijbenen en de billen. Mannen hebben significant minder last van deze aandoening, dit heeft verschillende oorzaken. De manier waarop het vrouwelijk lichaam werkt is structureel anders dan dat van het mannelijke. Het verschil zit vooral in de manier waarop de lichamen vet en tussenweefsels ordenen. De tussenweefsels worden door bobbels van cellulite verstoord. Deze knobbels worden op hun plaats weer veroorzaakt door de vetafbraak, met als gevolg de verandering van de gedaante van het lichaam.

Cellulites + striae: vanaf 250,00

,