Corona

Lieve mensen,

Allereerst; Ik hoop dat jij en je dierbaren gezond zijn!

Een aantal mensen heeft eerder al een schrijven ontvangen. Het betrof de sluiting van de salon i.v.m. het corona virus. Ontzettend bedankt voor jullie lieve reacties. Ik heb bewust gewacht met het maken van een nieuwe afspraak en een reactie omdat verlenging er aan zat te komen.

Zoals iedereen weet is de periode gisteren in eerste instantie verlengd t/m 28 april. De salon zal daarom uiteraard gesloten blijven. Daarmee komen helaas alle geplande afspraken te vervallen. U kunt de website www.asmaria.nl in de gaten houden i.v.m. het hervatten van de behandelingen in de salon.

Mocht u huidproblemen hebben of gewoon vragen over de huid dan kan er altijd gemaild of geappt worden. Een foto erbij met een omschrijving, dan moet een goed advies lukken en kunnen de passende producten geregeld worden. Ook voor de droge handen van het vele wassen zijn goede werkzame crèmes verkrijgbaar, zodat de huid mooi soepel blijft.

Bent u producten nodig dan kunnen die als volgt besteld worden:

  • Via asmaria.nl; de producten worden via myparcel verzonden.
  • Via de app (06-20015626) of de mail (info@asmaria.nl); de producten kan ik bij u thuis afleveren(op de stoep zetten) of u kunt de producten afhalen bij de salon (buiten naast het zitje staat een box. Er zit geen slot op dus kunnen de producten afgehaald worden wanneer het schikt.).

Zodra de salon officieel weer geopend mag worden, neem ik contact met u op om een nieuwe afspraak te maken! U mag tegen die tijd uiteraard ook contact met mij opnemen.

Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze bizarre periode.

Warme groet,

Asmaria Drenth

Asmaria Cosmedisch