Vavin Restoring Day Cream Normal Skin (activeer 04b) 50ml

55,00

Deze dagcrème, met onder andere hyaluronzuur, panthenol jojoba-olie, ondersteunt de huid bij het boosten van de natuurlijke weerstand. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol.

Artikelnummer: vavin-restoring-day-cream-normal skin Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Alles voor een gezonde huidconditie
Een gezonde huidconditie is het doel van ieder Vavin product. Hierbij staan het opbouwen van de barrièrefunctie van de huid, het boosten van de natuurlijke weerstand en het in stand houden van het huidmicrobioom centraal. Deze dagcrème, met onder andere hyaluronzuur, panthenol jojoba-olie, ondersteunt de huid hierbij. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol.

Deze variant van de Restoring Day Cream bestaat voor 17% aan natuurlijke vetten en is daarmee geschikt voor de normale huid.

Ingrediënt in de spotlight: Biosaccharide Gum-1
Het herstel van de huidbarrière is essentieel voor de vermindering van huidirritaties. De hydraterende en kalmerende werking van Biosaccharide gum-1 draagt hier succesvol aan bij. Zo is in klinische studies aangetoond dat dit bestanddeel al na 5 minuten een kalmerende werking heeft op een gevoelige en reactieve huid.

Voordelen
Kalmerende dagcrème die huidbarrière versterkt
Bevat een natuurlijke UVA-filter
Voor de normale huid

Gebruik & tips
Breng de dagcrème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht. Gebruik de Restoring Day Cream bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.

Extra informatie

Gewicht 60 g
Huidtype

Normaal/Droog

Merk

Vavin

Volume

50 mL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vavin Restoring Day Cream Normal Skin (activeer 04b) 50ml” te beoordelen