660 CRÈME LIFT’EXPERT

99,50

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen.

Beschrijving

69% LIFTING INDEX*

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen. De huid is steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn geherdefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen. Een natuurlijke werkstof gewonnen uit de pijnboom, bekend om zijn lange levensduur, perfectioneert de werking. Tegelijkertijd bestrijdt het revolutionaire AGE CONTROLMG complex glycatie en oxidatie om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

** Testresultaten gebaseerd op een gebruikerstest uitgevoerd met 50 proefpersonen (leeftijd 35-65) na applicatie van 660 LIFT’EXPERT CRÈME onder klinisch-dermatologische omstandigheden over een periode van 4 weken; resultaten uitgedrukt in %; gemiddelde van de individuele resultaten met betrekking tot een stevigere, strakkere en gladdere huid.,

Extra informatie

Volume

50 mL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “660 CRÈME LIFT’EXPERT” te beoordelen