Phitex®ClearUp 50 ml

78,00

Phitex®ClearUp is een dermale textielspray die door middel van geleidelijke afgifte, antimicrobiële peptiden in de huid brengt. Komt de huid in aanraking met een kussensloop of T-shirt waarop de spray is aangebracht, dan worden werkstoffen gedurende een hele week direct aan de huid afgegeven. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug. Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt.
Phitex®ClearUp maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, is huid-pH-neutraal (pH=5,3), laat de goede bacteriën intact en is vrij van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol.

50 ml

Beschrijving

Beschrijving

De huid met acne is vaak gevoelig en kwetsbaar. Het is van groot belang dat de behandeling de huid niet irriteert, omdat het huidprobleem anders juist kan verergeren. De formule van de Phitex® Clearup spray is met de grootste zorg samengesteld. Ingrediënten die de huid irriteren, die allergische reacties veroorzaken of die de huid verzwakken zijn gemeden. De formule is onder andere vrij van kleur- en geurstoffen, alcoholen, parabenen en propylene glycol. Dit product is zeer effectief en tegelijkertijd mild voor de huid. De andere voordelen van de Phitex® Clearup spray zijn:

 • De spray bevat geen vulstoffen, waardoor enkel de werkstoffen in de huid terecht komen
 • De huid raakt niet verstopt en wordt niet afgesloten
 • Elk deel van de huid kan eenvoudig behandeld worden
 • Het product werkt ‘s nachts tijdens je slaap, wanneer de huid haarzelf herstelt
 • De werkstoffen worden geleidelijk afgegeven waardoor je de spray in de meeste gevallen slechts 1 keer per week hoeft te gebruiken

Deze spray is in eerste instantie ontwikkeld als een gebruiksvriendelijke oplossing voor pubers met acne, maar kan uiteraard door vrijwel iedereen met acne gebruikt worden. Dit product is veilig als je zwanger bent of zwanger wil worden. Ook kan het gebruikt worden in combinatie met (medische) behandelingen en medicatie. Mocht je twijfelen, raadpleeg dan eerst je (huis)arts.

Werking

De Phitex® Clearup spray werkt zeer effectief tegen onzuiverheden doordat:

 • het 2 complementaire stoffen bevat;
 • alleen de werkstoffen in de huid terecht komen;
 • het vrij is van stoffen die de huid verzwakken en die bijwerkingen veroorzaken.

Je brengt de spray 1 keer per week aan op textiel (het liefst katoen). De werkstoffen zijn ingekapseld in een liposoom. De buitenkant van het lipossom is positief geladen, terwijl textiel van nature negatief geladen is. Deze tegenpolen trekken elkaar aan en zo blijven de stoffen aan het textiel zitten. Als de huid tegen het textiel aankomt, gaan de liposomen open door de warmte en door wrijving. De werkstoffen in de liposomen dringen tot diep in de huid door. Deze 2 werkstoffen zijn:

Piroctone olamine: Deze stof heeft een antibacteriële en schimmeldodende werking. Het pakt enkel de schimmels en bacteriën aan die huidproblemen zoals acne veroorzaken. De weerstand van de huid wordt verhoogd zodat de huid in staat is om zelf het huidprobleem aan te pakken.
Acetyl dipeptide-3 aminohexanoate: Deze peptide versterkt het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de huid. De ontstekingsreactie die onder andere acne veroorzaakt kan door de huid zelf tegengehouden worden.

De werkstoffen hebben een natuurlijke oorsprong en ze vullen elkaar perfect aan. Huidproblemen zoals acne worden effectief aangepakt, zonder dat er bijwerkingen optreden.

Gebruik

Het gebruik van de Phitex® Clearup spray is erg eenvoudig. Je hoeft slechts 1 keer per week de spray te gebruiken, terwijl standaard verzorgingsproducten elke dag gebruikt moeten worden. 1 keer sprayen is voldoende om een oppervlakte van 10cm x 10cm te behandelen. Hoe je de spray gebruikt is afhankelijk van het deel van de huid dat je wil behandelen:

Gezicht: Breng de spray op de kussensloop aan op het deel waar je met je gezicht op ligt. Je kan de spray ook op de bovenste rand van het dekbed aanbrengen als je het dekbed deels over je gezicht trekt. Gebruik de spray 1 keer per week op het schone en droge beddengoed. Voor het behandelen van je voorhoofd gebruik je de speciale Phitex® bandeau. Breng 1 keer per week de spray aan op de binnenkant van de schone en droge bandeau. Doe de bandeau elke avond om je voorhoofd voordat je gaat slapen.
Lichaam: Acne komt vaak voor op de rug, de borst(en) en op de billen. Gebruik de spray op je T-shirt, bh of onderbroek om het gewenste deel van de huid te behandelen. Draag je elke avond hetzelfde T-shirt of dezelfde bh? Dan hoef je de spray maar 1 keer per week op het schone en droge textiel aan te brengen. Als je alleen ‘s nachts een in gesprayde onderbroek wil dragen, breng de spray dan 2 tot 4 keer per week op een schone en droge onderbroek aan. Voor een sneller resultaat kun je elke dag een schoon shirt, een schone bh of een schone onderbroek insprayen en die de hele dag dragen. De spray gaat dan minder lang mee.

De spray van 50ml gaat ongeveer 2 à 3 maanden mee bij het behandelen van je gezicht. De 100ml variant gaat 4 tot 6 maanden mee. Gebruik je de spray dagelijks voor een deel van het lichaam? Dan gaat de spray van 50ml 1 week tot 8 weken mee, afhankelijk van het oppervlakte dat behandeld moet worden.

Resultaat

 • De huid verbetert tot 80% binnen 6 weken
 • De huid is zelf in staat om onzuiverheden aan te pakken
 • Puistjes, ontstekingen en onzuiverheden verminderen
 • Slechte bacteriën worden gedood terwijl de goede bacteriën in leven blijven
 • De huid krijgt een gezonde zuurtegraad en een goede weerstand